TILAA!

Muistathan tutustua huolella vuokraus- ja toimitusehtoihimme ennen kun tilaat tuotteitamme! Tilaamalla tuotteitamme sitoudut noudattamaan vuokrausehtojamme.

TILAAMINEN

Tilaukset lähetetään sähköpostitse osoitteeseen somistevuokraamo@amoriini.com

Laita sähköpostin otsikoksi nimesi ja juhliesi päivämäärä, esimerkiksi Maija Möttönen 15.7.2016.

Kun haluat tilata tai tiedustella

Laita tilauksesi alkuun seuraavat tiedot* (muuten emme saa kirjattua tilaustasi). Mikäli haluat vain tiedustella varaustilannetta tai esittää kysymyksiä, riittää kun kerrot juhliesi päivämäärän (jotta voimme esimerkiksi tarkistaa varaustilanteen tiedustelemillesi tuotteille).

*OMAT TIETOSI: (kopioi tästä sähköpostiisi)

Nimi:

Puh:

Email:

Toimitusosoite: (kun tilaat jotain Matkahuoltotoimituksella) TAI kerro, että haluat noutaa tuotteet noutopisteeltä itse.

Juhlien päivämäärä: (Huom! ei ole sama kuin vuokra-aika < katso vuokra-aikainfo)

Tuotteet:

Tämän jälkeen lisää ne tuotteet, joita haluat vuokrata, sekä tuotteiden määrä ja mahdollinen väri. Tilaukset lähetetään sähköpostitse osoitteeseen somistevuokraamo@amoriini.com

Testihuput

Kerro meille yhteystietojesi  l i s ä k s i  mille päivälle tarvitsisit huppuja (ja kumpaa huppumallia),
- kuinka monta kappaletta, jotta voimme tarkistaa onko ko. huppuja vapaana.
- kerro meille myös mikä juhlapaikka on kyseessä, sillä huppumme ovat saattaneet olla ko. juhlapaikalla juuri, jolloin vältymme turhilta lähettelyiltä.
- emme toimita testereitä muista tuotteista, a i n o a s t a a n tuolihupuista. Testihuput ovat käytöstä poistettuja kappaleita (saumavikaisia, rikkoutuneita jne).
- Testihupputoimitus maksaa 5,- asiakas maksaa palautuskulut. Testihuppu toimitetaan, kun maksu näkyy suorituksena meillä (lasku lähetetään sähköpostiin). Testihuppua voi pitää 10 vuorokautta lainassa, jotta ehdit käydä sovittamassa sitä juhlapaikalla. Huom! Testihuppumaksu hyvitetään toteutuvasta tilauksesta, eli kun tilaat tuolihuppuja testauksen jälkeen. Muista mainita testihupputilauksestasi varsinaisen tilauksen yhteydessä, jotta voimme tehdä hyvityksen! Hyvitystä ei makseta, mikäli huppu ei ole sopiva ja tilausta ei tehdä.


Tilaukset lähetetään sähköpostitse osoitteeseen somistevuokraamo@amoriini.com

Somistevuokraamo.fi / amoriini.comin somistevuokraamo
KESKUSVARASTO 040 159 4749 (arkisin klo. 10:00-18:00)
somistevuokraamo@amoriini.com
Y-tunnus: 1366283-9