POHJANMAA (INFO)

Somistevuokraamo.fi / amoriini.comin somistevuokraamo
KESKUSVARASTO, Pohjanmaan noutopiste: 040 159 4749 (arkisin klo. 10:00-18:00)
somistevuokraamo@amoriini.com

Tuote-ja varaustiedustelut sähköpostitse, kiitos! Vastaamme mielellämme myös puheluihin, mutta emme välttämättä ole koneen äärellä ja siten pysty heti tarkastamaan varaustilannetta.

Pohjanmaan noutopiste toimii Somistevuokraamon keskusvarastona, joista kaikkia somisteita voi noutaa. Somistevuokraamolla on myös laaja valikoima tuotteita, joista suurin osa on tilattavissa Matkahuollolla kaikkialle Suomeen. Meiltä saatte myös kaikki juhlasomistus-, -järjestely- ja kattauspalvelut. Pohjanmaan noutopisteellä ollaan erikoistuttu perhejuhliin liittyviin palveluihin, myös lastenjuhlien osalta! Pohjanmaan palvelupisteeltä onnistuu myös vuokrata henkilökuntaa juhliin lisäkäsiksi tai vaikkapa lapsia leikittämään ja ilahduttamaan. Pohjamaalla teitä palvelee sekä juhlapalvelu- että sisustajakoulutuksen saanut toimintavastaava Helinä.

Fyysisesti Pohjanmaan noutopiste sijaitsee Alavieskassa, josta on n. 110 km Ouluun, 20 km Kalajoelle ja 70 km Kokkolaan. Voimme tapauskohtaisesti toimittaa vähintään 100,- tilaukset suoraan juhlapaikalle pääasiassa torstai-iltaisin ja sunnuntaisin. Koska keskusvarasto ja noutopiste ovat yksityiskodin yhteydessä, noutopiste on avoinna ainoastaan sopimuksesta.
YHTEISTYÖSSÄ

Linnakallio

Paikkakunta: Alavieska
Katuosoite: Taluskyläntie 660
Puhelinnumero: 08 432 839 tai 0500 462 691
Kotisivut: www.linnakallio.fi

http://www.linnakallio.fi/

Ihana päivä tulossa! Ette kai ajeluta vieraitanne edestakaisin? Miksi turhaan, sillä hääpaikkana Linnakallio on kerrassaan verraton: alueelta löydät kaksi kirkkoa vihkimistä ajatellen, monipuoliset ja muunneltavat juhlatilat, tykätyn pitopalvelun, savusaunan vaikka juhlien jatkoille ja vielä mökkimajoitusta yöpyviä vieraita ja teitä itseänne ajatellen - kaikki tämä ja muutakin metsäisessä, rauhallisessa ympäristössä. Tutustukaa omaleimaiseen Linnakallion alueeseen – ja unohtakaa persoonattomat ravintolahäät!

Lumikuru

Paikkakunta: Alavieska
Katuosoite: Lumikuruntie
Puhelinnumero: 044 728 0676
Kotisivut: www.alavieskanviri.sporttisaitti.com/lumikuru/

https://alavieskanviri.sporttisaitti.com/lumikuru/

Lumikuru on Alavieskassa Someronkylällä sijaitseva hiihtomaja, jota ympäröi monipuoliset ja kauniit ulkoilumaastot. Lumikuru soveltuu erilaisten perhejuhlien, leirien, Tyky-päivien ja kokousten pitopaikaksi. Vieraille on avarassa salissa ja yläkerrassa riittävästi tilaa isompiakin juhlia ajatellen. Saliin mahtuu noin 80-90 istumapaikkaa ja yläkertaan noin 70-80. Lumikurussa on mahdollista majoittua, rentoutua saunoen tai nauttia tunnelmasta takkatulen äärellä. Isossa pihapiirissä on hyvin tilaa esimerkiksi juhlateltalle.

Savelan nuorisoseurantalo

Paikkakunta: Ylivieska
Katuosoite: Veitsimäentie 1
Puhelinnumero: 044 084 1032
Kotisivut: www.ylivieskannuorisoseura.net

http://www.ylivieskannuorisoseura.net/

Tervetuloa viettämään häitä ja kaikkia perhejuhlia Savelan nuorisoseuran juhlasaliin, joka sijaitsee Ylivieskassa rauhaisalla paikalla kaupungin laidalla. Käytössäsi on n. 170 neliötä ja iso piha. Talon varustelutasoon kuuluu mm. 140 hengen ruoka- ja kahviastisastot sekä viini- ja samppanjalasit, laitoishella ja astianpesukone, kaksi jääkaappia, 140 tuolia, n. 30 pöytää sekä pöytäliinat.

APUVALIKKO
Haluatko tilata? Katso ohjeet täältä!
Haluatko tutustua vuokrausohjeisiin ja -ehtoihin? Löydät ne täältä!

Katso myös:
KAIKKI TUOTTEET (koko valikoimamme)
Vaasit & maljakot
Kynttilänjalat, lyhdyt & valot
Somistekukat
Kangastuotteet
Herkkubuffet & tarjoilu
Muut somisteet
Poistomyynti
Somistus- ja kattauspalvelu