Kangastuotteet

Kangastuotteilla luot näyttävyyttä helposti, sillä kangastuotteet toistuvat suurina pintoina kautta juhlasalin. Ikävät tuolit saa piiloon tuolihupuilla ja pöydät muuntuvat juhlaviksi kaita- ja lautasliinoilla.

TÄRKEÄÄ TIETÄÄ: Edulliset vuokrahinnat perustuvat siihen, että MELKEIN poikkeuksetta kaikki kangastuotteemme ovat ns. omatoimivuokraustuotteita. Asiakas saa tuotteet itselleen pestyinä, vastaa itse tuotteiden mahdollisesta suoristuksesta ja pesee tuotteet käyttönsä jälkeen seuraavaa asiakasta varten. Tuotteet palautetaan takaisin pestyinä ja siististi viikattuina. Älä sido tuoliruusukkeita liian tiukoille solmuille, organzan rakenne ei kestä sitä. Tuoliruusukkeita ei tarvitse pestä, ellei niihin ole tullut tahroja. Tuoliruusukkeet palautetaan käytön jälkeen siisteihin viiden kappaleen rulliin käärittyinä.

Tuolihuput ja -ruusukkeet
TUOLIHUPUT valkoisia, polyesteriä
Koko: korkeus 96,5 cm, leveys 45,5 cm, selkänoja 43 cm
Paino: 220 g
Vuokrahinta: 1,50,- kpl
Toimitus Matkahuollolla kaikkialle Suomeen.
Mahdollisuus noutaa Pohjanmaan noutopisteeltä.
Saatavuus: runsaasti

TUOLIRUUSUKENAUHAT organzaa
Valitse haluamasi väri yllä olevasta värikartasta
Huomioithan että värit voivat vaihdella hiukan näytön asetuksista riippuen.
Koko: pituus 2,7 m
Vuokrahinta 0,50,- kpl
Toimitus Matkahuollolla kaikkialle Suomeen.
Mahdollisuus noutaa Pohjanmaan noutopisteeltä.
Saatavuus: runsaasti

Huom! Tuolihuput palautetaan pestyinä ja viikattuina, tuoliruusukkeet 5 kpl tiiviille rullille käärittynä. Katso tarkemmat pesu- ym. -ohjeet INFOsta!

LUE HUOLELLA! KAIKKI kangastuotteet toimitetaan asiakkaalle puhtaana, asiakas hoitaa halutessaan niiden suoristuksen/silityksen itse. Käytön jälkeen asiakas pesee tuotteet ja palauttaa tuotteet puhtaana ja siististi viikattuina. Tuotteet voi toki pesettää pesulassa, mutta kotikonsteinkin pärjää (ennen kaikkea edullisesti, sillä tuolihuput painavat massana melkoisesti ja pesulapesetys on usein ainakin tuplat kalliimpaa kuin itse tuotteen vuokrahinta). Normaaliin kotikoneeseen mahtuu n. 10 tuolihuppua kerralla. Pesuohjelma polyesterille 40-60 astetta. Konetta ei kannata sulloa AIVAN täyteen, sillä polyesteri vaatii normaalia enemmän vettä pesussa. Vaikeammat tahrat kannattaa käsitellä tahranpuhdistusaineella. Tuolihuppujen mitoitus on jalkaosasta usein suomalaisiin tuoleihin liian pitkä. Tuolihupuissa saattaa tästä johtuen olla hieman kengän korkojen tummia viiruja alaosassa. Viirut vaalenevat pesussa, mutta eivät välttämättä poistu täysin. Tämä ei haittaa tuotteen käyttöä ja visuaalisesti haitta on vaatimattoman pieni.

Emme KOSKAAN vastaa tuolihupun sopivuudesta. Sen tiedämme, että huppumme eivät sovellu leveisiin tuolimalleihin, käsinojallisiin tuoleihin tai ns. kuppituolimalleihin. Voit halutessasi tilata testihupun jonka palautuskuluista asiakas vastaa itse. Tilaa testihuppu sähköpostitse.

Esi- ja jälkihuoltopalvelu (pesut, silitykset) ovat mahdollisia erillisestä sopimuksesta.

Spandex -tuolihuput

Spandex -tuolihuput sopivat ns. kuppituolimallisiin muovituoleihinkin! Spandex on materiaalina likaa hylkivä ja rypistymätön. Näiden tuolihuppujen osalta asiakas palauttaa tuotteet siististi viikattuina ja puhtaina, mutta tuotteiden kemiallinen pesu suoritetaan vain, mikäli tuolihuppu on likainen. Pienet tahrat voi yleensä pyyhkäistä pois (tahrat, ei koko huppua). Mikäli huppu on niin likainen, että se joudutaan pesettämään, asiakas vastaa pesetyskuluista.

Asiakas ei missään tapauksessa saa lähteä pesemään spandex -tuolihuppuja pesukoneessa (spandex kutistuu konepesussa ja on tämän jälkeen käyttökelvoton). Pienet tahrat tulee poistaa kostealla liinalla pyyhkien. Mikäli tuolihuput vaativat kemiallisen pesun, asiakkaan tulee AINA ottaa yhteyttä Somistevuokraamolle ennen huppujen palautusta.SPANDEX -Tuolihuput (kuvassa turkoosi ruusukenauha, valitse haluamasi ruusukenauha värikartasta tuolihuppujen yhteydessä. Huom ruusukenauha ei sisälly spandex -tuolihuppujen hintaan!)
Vuokrahinta: 2,50,- kpl
Toimitus Matkahuollolla kaikkialle Suomeen.
Mahdollisuus noutaa Pohjanmaan noutopisteeltä.
Saatavuus: runsaasti

Mitat: HUOM! Spandex -kangas venyy melkein 2/3 mittojaan suuremmaksi (suluissa maksimikoko venytettynä)
Selkänoja 36 cm lev. x 43.2 cm kork. (venytetyt maksimimitat 62,5 x 68,1 cm)
Istuin 36 cm lev. x 38,6 cm kork. (venytetyt maksimimitat 63,5 x 65,8 cm)
Jalat 38 cm kork. (venytetty maksimimitta 58,5 cm)
Paino: 220 g

Tutustuthan huolellisesti vuokrausohjeisiin! HUOM! Nämä tuolihuput ovat tarkoitettu normaalista poikkeaville tuolimalleille, kuten ns. kuppituoleille, mutta ei käsinojallisiin tuoleihin. Huppuja ei saa yrittää venyttää nojatuolien tai muiden vastaavien päälle.

Pitsireunaiset kaitaliinat

Suloiset puuvillakaitaliinat pitseineen soveltuvat erityisesti romanttisiin ja maalaisromanttisiin kattauksiin.

LUE HUOLELLA! KAIKKI kangastuotteet toimitetaan asiakkaalle puhtaana, asiakas hoitaa halutessaan niiden suoristuksen/silityksen itse. Käytön jälkeen asiakas pesee tuotteet ja palauttaa tuotteet puhtaana ja siististi viikattuina. Tuotteet voi toki pesettää pesulassa, mutta kotikonsteinkin pärjää. Vaikeammat tahrat kannattaa käsitellä tahranpuhdistusaineella (ei valkaiseva). Pitsien vuoksi suosittelemme hellävaraista pesua!Pitsireunaiset kaitaliinat
Koko: n. 30cm x n. 1,8 m
Vuokrahinta: 2,- kpl
Toimitus Matkahuollolla kaikkialle Suomeen.
Mahdollisuus noutaa Pohjanmaan noutopisteeltä.
Saatavuus: 13 kpl

Huom! Kaitaliinat palautetaan pestyinä ja viikattuina. Katso tarkemmat pesu- ym. -ohjeet INFOsta!

Ihanat vanhat pitsilakanat

Jokainen lakana on erilainen, joko pitsireunainen tai kauniisti kirjailtu. Vanhoja pitsilakanoita voi mittojensa vuoksi käyttää juhlapöytien upeina liinoina.

Monet näistä lakanoista on valmistettu muinoin jonkun kapioiksi ja niiden valmistukseen on käytetty aikaa ja rakkautta. Niitä on myös vaalittu, josta johtuen ne ovat edelleen priimakuntoisia. Huolehdithan omalta osaltasi siitä, että kaunokaisia vaalitaan edelleenkin arvoisellaan tavalla.Pitsilakanat
Koko: vaihteleva, lev. n. 130-150 cm, pituus n. 210-230 cm. HUOM! emme voi mitata jokaista liinaa erikseen tilaukseenne!
Vuokrahinta: 7,- sisältäen pesun, mikäli kyseessä ei ole vaikeasti poistettavat tahrat. Vaativista puhdistuksista veloitetaan 25,-/h.
Toimitus Matkahuollolla kaikkialle Suomeen.
Mahdollisuus noutaa Pohjanmaan noutopisteeltä.
Saatavuus: useita

Huom! Tuotteet tulee palauttaa siististi viikattuina.

Jos et löydä sopivaa tuotetta..

Kannattaa silti kysäistä! Ehkä tuotetta ei ole valikoimassamme tai sitä ei olla ehditty lisätä esittelyyn. Otamme usein tuotteita vuokravalikoimaamme kysynnän perusteella ja valmistamme somisteita, myös myyntituotteita kuten kutsuja, menukortteja ym. käsin. Tiedustele tuotetta sähköpostitse! Katso myös suosituksemme! Ehkäpä hakemasi löytyy yhteistyökumppaniltamme!

APUVALIKKO

Haluatko tilata? Katso ohjeet täältä!
Haluatko tutustua vuokrausohjeisiin ja -ehtoihin? Löydät ne täältä!

Katso myös:
KAIKKI TUOTTEET (koko valikoimamme)
Vaasit & maljakot
Kynttilänjalat, lyhdyt & valot
Somistekukat
Kangastuotteet
Herkkubuffet & tarjoilu
Muut somisteet
Poistomyynti
Somistus- ja kattauspalvelu